skip to Main Content
Direct contact? Bel snel!: 0652 076 330

Productinformatie type 'City'

Informatie

K-VISION City kozijnen zijn qua ontwerp bijzonder geschikt voor toepassing in oude huizen en grachtenpanden, of landhuizen en boerderijen. Het ontwerp heeft een historische uitstraling met de looks van klassieke schuiframen. Type ‘City’ beschikt echter over een modern draaivalsysteem. Voor het oog is het kozijn dus identiek met schuiframen waardoor bij renovatie het oorspronkelijke beeld behouden blijft.

De speciale tussendorpel in het K-Vision City kozijn maakt het kozijn uniek. Door deze tussendorpel verspringt het vaste bovenlicht ten opzichte van het glasvlak in het draaivalraam.

Het ‘City’ kozijn is daarmee bijzonder geschikt voor gebruik in zowel de nieuwbouw als ook in renovatieprojecten. Het kozijn wordt dan ook veelvuldig toegepast door architecten en vastgoedbeheerders.

Veiligheid

Met de K-Vision kozijnen bent u ook tegen inbraak goed beschermd. De kozijnen zijn standaard uitgevoerd met SKG** beslag.

Isolatie

De K-Vision kozijnen zijn voorzien van uitstekende dubbele afdichtingen. Overlast van vocht en tocht zult u niet meer hebben en ook zijn de kozijnen geluidswerend.  Dankzij de afdichtingen en het materiaalgebruik hebben de kozijnen een uitstekende isolatiewaarde gekregen.

Referenties

Back To Top