skip to Main Content
Direct contact? Bel snel!: 0652 076 330

Productinformatie type 'Trend'

Informatie

Het kozijntype ‘Trend’ van K-VISION heeft een verdiept systeem met een uitgesproken slanke vorm. Dit geeft het kozijn een eigentijdse uitstraling. De oppervlakte van het kunststof heeft een zeer realistische nerfstructuur. Door deze structuur is dit kunststof kozijn voor het oog niet meer te onderscheiden van een klassiek houten kozijn. De gladde kunststof variant is overigens nog altijd leverbaar.

Kunststof kozijnen waren in het verleden herkenbaar aan hun 45 graden hoeken. Tegenwoordig worden de kunststof kozijnen van K-Vision uitgevoerd met rechte verbindingen. Ook deze verbindingen maken het onderscheid met een houten kozijn nihil.

Kunststof kozijnen hoeft u natuurlijk niet te schilderen, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen keuze is voor een kleur. De K-Vision kozijnen worden geleverd in diverse kleurstellingen.

Veiligheid

Met de K-Vision kozijnen bent u ook tegen inbraak goed beschermd. De kozijnen zijn standaard uitgevoerd met SKG** beslag.

Isolatie

De K-Vision kozijnen zijn voorzien van uitstekende dubbele afdichtingen. Overlast van vocht en tocht zult u niet meer hebben en ook zijn de kozijnen geluidswerend.  Dankzij de afdichtingen en het materiaalgebruik hebben de kozijnen een uitstekende isolatiewaarde gekregen.

Referenties

Back To Top