Wie we zijn

Welkom bij Kozijnkracht, een gedreven toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren en plaatsen van hoogwaardige kozijnen. Samen met de klant zetten wij alle wensen op een rijtje en gaan zorgvuldig om met uw ideeen en budget. Door onze jarenlange ervaring is geen project voor HvdZ Bouw onmogelijk. Wij werken met korte lijnen met u als klant, goed overleg en gegarandeerde kwaliteit.

Kozijnkracht houdt zich voornamelijk bezig met nieuwbouw, verbouw, onderhoud, en houtbouw. Gaat het om het vervangen van een ruit? Bij ons bent u op het juiste adres. Kijk eens rustig rond op onze website en neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Kozijnkracht heeft in de loop der jaren al veel opdrachten verwerkt en geraliseerd. Door altijd met de uiterst precies te werken en afspraken na te komen hebben wij een grote klantenkring op weten te bouwen. Wij hechten enorm veel aandacht aan kwaliteit en leveren de klus dan ook niet eerder op voordat u tevreden bent. Doordat wij altijd open met onze klanten omgaan weten zij ook precies waar ze aantoe zijn. Afspraak is afspraak! Wilt u ook eens kennis met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.